Bu uçsuz bucaksız ülkede görülecek çok şey olduğundan, Amerika Birleşik Devletleri’nde bir gezi planlamaya gelince nereden başlayacağınızı bilmek zor olabilir. Bazıları tarihle, bazıları ise eğlence ve gösterişle tanınan birinci sınıf şehirler, ziyaretçilere aralarından seçim yapabilecekleri geniş bir yer yelpazesi sunar. Amerika Birleşik Devletleri’nde ziyaret edilecek en iyi yerler kişisel ilgi alanlarınıza bağlı olabilir.

Doğu Kıyısı boyunca , New York ve Washington, DC iki benzersiz farklı şehir deneyimi sunuyor. Batı Kıyısı boyunca , San Francisco ve Los Angeles turistler için sıcak noktalardır. Güneybatıda , Las Vegas çölü canlandırıyor ve Büyük Kanyon, doğanın en büyük yaratımlarından birini sergiliyor. Anakaranın ötesinde Waikiki plajları ve tropikal Hawaii Adaları bulunur . Bunlar sadece birkaç önemli yer, ancak her tür gezgin için harika yerler ülkenin her yerinde bulunabilir.

Amerika Birleşik Devletleri’nde ziyaret edilecek en iyi yerler listemizle Amerika’yı daha fazla keşfedin.

1. New York

New York

New York, dünyadaki başka hiçbir şehre benzemez ve tam anlamıyla takdir edilmesi için deneyimlenmesi gereken bir şehirdir. Empire State Binası , Rockefeller Plaza , Chrysler Binası , Central Park , The High Line , Times Meydanı , 5 . Avenue , Broadway ve tabii ki Özgürlük Anıtı .

Gündüz çevreyi gezin, akşamları bir Broadway şovuna katılın, alışveriş veya yürüyüş için zamanında çalışın ve harika bir yemeğin ardından rahatlayın ve anılarınızı hatırlayın. Burası New York. Bir günde veya bir hafta sonunda görülecek ve yapılacak çok şey olduğundan, burası tekrar tekrar ziyaret etmeye değer bir şehir.

2. San Francisco

San Francisco

Bu büyüleyici ve pitoresk West Coast şehri, çiftler, bekarlar veya aileler için mükemmel bir kaçamak yeridir. Ünlü yerler, büyüleyici sokaklar, güzel manzaralar ve açık havada yemek yeme, San Francisco’yu ziyaret etmek için harika bir yer yapan özelliklerin bir parçasıdır.

San Francisco Körfezi’nde bir gemi yolculuğuna çıkın, Alcatraz’ı gezin , Golden Gate Köprüsü’nün üzerinden geçin, Fisherman’s Wharf’ta dolaşın veya şehirdeki yerleri keşfetmek için bir tramvaya atlayın.

Yaz ya da sonbahar, ziyaret etmek için harika bir zamandır, ancak buradaki iklim ılımandır ve yılın her zamanı hoştur.

3. Büyük Kanyon

Büyük Kanyon

Büyük Kanyon, nesillerdir ziyaretçi çeken mutlaka görülmesi gereken, yapılacaklar listesi destinasyonlarından biridir. Kanyon duvarlarının üzerinden sonsuz bir ufka ve aşağıdaki akıl almaz derinliğe bakmak, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki herhangi bir gezinin en önemli noktalarından biridir.

Büyük Kanyon’u ziyaret etmek, Las Vegas veya Phoenix’ten ve civardaki Sedona veya Flagstaff gibi bazı küçük şehirlerden bir günlük gezi ile kolayca yapılabilir . Diğer bir seçenek de, bir ziyareti Arizona ve çevre eyaletlerden geçen daha büyük bir sürüş gezisine dahil etmektir . Williams, AZ’den bir tren yolculuğu , kanyonu deneyimlemenin başka bir keyifli yoludur.

Büyük Kanyon’un en popüler ve en çok ziyaret edilen bölümü olan güney kenarı tüm yıl boyunca açıktır ve yılın her döneminde ziyaretçi kabul edilmektedir. Yaz ziyaretçilerinin ezilmesinden kaçınmak için ilkbahar veya sonbaharda gelmeyi düşünün; hava güzel ve kalabalıklar daha az. Büyük Kanyon’un kuzey kenarına giden yol kışın kar nedeniyle kapalıdır.

4. Houston

Buffalo Bayou Park’tan Houston

Houston, bir arkadaş kaçamağı, çiftlerin inziva yeri veya aile tatili için mükemmel bir şehirdir. Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’daki şehirlerden doğrudan uçuşlarla, bir spor karşılaşmasını izlemek için kolayca uçabilir, Houston’ın Müzeler Bölgesi’nde dolaşabilir , birçok lüks otelden birinde havuz başında dinlenebilir ve akşamlarınızı inanılmaz yemeklerin tadını çıkararak geçirebilirsiniz. Houston, Amerika Birleşik Devletleri’nde yemek yemek için popüler bir nokta haline geldi ve şimdi sıra dışı mutfağıyla tanınmaktadır.

Rahat ama açık havada bir şehir deneyimi istiyorsanız, bir bisiklet kiralayın ve parklarda veya şehir merkezindeki sokaklarda kilometrelerce uzanan asfalt yollarda seyyar satıcılık yapın. Buffalo Bayou Parkı’ndaki Buffalo Bayou boyunca kano kiralayın ve kürek çekin .

Bir saatten daha kısa bir sürede Galveston’daki yakındaki plajlarda olabilir ve yol boyunca Houston Space Center’da mola verebilirsiniz .

5. Las Vegas

Las Vegas

Çöldeki bu ışıltılı ışıklar şehri, benzersiz bir çekiciliğe sahiptir ve on yıllardır ziyaretçi çeken bir şehirdir. Yılın herhangi bir zamanında görülecek ve yapılacak her türlü şeyin bulunduğu devasa tatil kompleksleri, burayı yeni evli olmak isteyen ve yemin etmeye gelenlerden, sadece isteyen ailelere veya bekarlara kadar herkesi çeken bir destinasyon haline getirdi. bir havuzun etrafında takılmak için.

Eğlence seçenekleri, müzik endüstrisinin en iyi yıldızlarından bazılarının Las Vegas’ı evine çağırması ve her gece tıka basa dolu izleyicilere çalması ile kapsamlıdır. Cirque du Soleil başka bir benzersiz deneyim sunuyor ve elbette her tesiste dans eden fıskiyelerden patlayan volkana kadar konukları eğlendirecek bir şeyler var.

Şehre doyduğunuzda , Grand Canyon , Hoover Barajı , Death Valley Ulusal Parkı ve Valley of Fire Eyalet Parkı gibi çevrede keşfedilecek çok şey var . Los Angeles veya Phoenix’te yaşıyorsanız, Las Vegas uzun bir hafta sonu için idealdir.

6. Waikiki

Waikiki

Waikiki, Pasifik Okyanusu’ndaki güzel bir tropik adada Kuzey Amerika’nın tüm konforlarına sahip, Amerika’nın en iyi sahil destinasyonlarından biridir. Hawaii’nin Oahu adasında yer alan Waikiki, Honolulu’nun okyanus kıyısı boyunca uzanan güzel altın kumlu plajıyla tanınan, oteller ve perakende satış yerleri tarafından desteklenen bir banliyösüdür .

Bir sörf tahtası kiralayın ve dalgalarda becerilerinizi test edin, sahilde işiniz bittiğinde mağazalara uğrayın ve akşamları harika yemek seçeneklerinin tadını çıkarın. Bu, ailelerden çiftlere veya bekarlara kadar herkes için mükemmel bir yer.

7. Washington, DC

Washington DC

Washington, DC, ABD’nin başkentidir ve Beyaz Saray ve Kongre Binası’ndan Smithsonian müzelerine kadar Amerika’daki en ünlü yerlerden ve ulusal hazinelerden bazılarına ev sahipliği yapmaktadır . Bu şehir herkesin Doğu Yakası güzergahında olmalı .

İlkbaharda, Kiraz Çiçeği Festivali , ağaçların tamamen çiçek açtığı zaman, ziyaret etmek için güzel bir zamandır. Yaz sıcak olabilir. Biraz serinlemek için Washington yakınlarındaki plajlardan birine gitmek isteyebilirsiniz . Sıcak yaz sıcaklıklarının dışarıda dolaşmayı çok rahat hale getirecek kadar soğuduğu ve yoğun yaz sezonunun telaşının geçtiği sonbahar da iyi bir zamandır. Kışın, kalabalıklar kesinlikle daha azdır ve şehir, yeni bir kar yağışından sonra büyüleyicidir.

8. Miami

Miami

Güney Florida’nın sıcak noktası Miami, harika bir plaj destinasyonundan daha fazlasıdır. Harika kumsallar Florida’nın her yerinde bulunabilir , ancak Miami eyaletteki başka hiçbir şehre benzemeyen bir atmosfer sunar.

Little Havana’daki Calle Ocho boyunca uzanan Küba havası , Miami Beach’teki 1930’ları hatırlatan Art Deco Bölgesi , akşamları Ocean Drive boyunca seyreden spor arabaların sonu gelmeyen geçit töreni ve South Beach’in yaz aylarındaki plaj sahnesi sadece Miami’yi ABD’nin en iyi şehirlerinden biri yapan benzersiz yönlerden bazıları.

Eşsiz bir deneyim için Miami’den Everglades Ulusal Parkı’na günübirlik bir geziye çıkarak bu türünün tek örneği sulak alanda timsahları, kaplumbağaları ve çeşitli kuşları görün.

9. Los Angeles

Los Angeles

Güney Kaliforniya’nın kendine has bir kültürü vardır ve Los Angeles bu eşsiz bölgenin merkez üssüdür. Şehir, Hollywood , Beverly Hills ve Bel Air banliyölerinin pop kültürüne hakim olmasıyla her zaman ihtişamla ilişkilendirilmiştir . Gezginler, Los Angeles bölgesinde her türlü tatil olanağını bulacaktır.

Hollywood film severler için bir zorunluluktur, aileler yakındaki Disneyland’ı deneyimlemek için gelir ve alışveriş yapanlar kesinlikle Los Angeles bölgesinde aradıklarını bulacaktır. Biraz kum ve sörf arıyorsanız, Los Angeles çevresindeki birçok plajdan birine gidin . İlginç bir doğal tarih deneyimi için, 40.000 yıl önce bu bölgede dolaşan tarih öncesi hayvanların fosil kalıntılarını görmek için La Brea Tar Pits’i ziyaret ettiğinizden emin olun .

10. New Orleans

Jackson Meydanı, New Orleans

New Orleans başka hiçbir güney şehrine benzemez. Güçlü Fransız ve İspanyol etkilerine sahip kültür karışımı, Amerika Birleşik Devletleri’nden çok Karayipler’i anımsatıyor. Cajun ve Creole mutfağı, caz müziği ve Fransız Mahallesi’nin mimarisi bu şehri farklı kılıyor. Çeşitli lüks tatil köyleri ve otellerle birleştiğinde New Orleans, uzun bir hafta sonu kaçamağı için mükemmel bir destinasyondur.

New Orleans’ın takvim yılının en önemli özelliği , ayrıntılı kostümlerin ve aşırı şamandıraların sokakları aydınlattığı, müziğin her yerde duyulabildiği ve kutlamaların hiç bitmediği Mardi Gras’tır . Ancak kalabalıktan hoşlanmıyorsanız, yılın bu zamanından kaçınmak isteyebilirsiniz.

New Orleans

New Orleans’ı ziyaret edecek en iyi zaman Aralık’tan Mayıs’a kadardır, ancak diğer mevsimler farklı faydalar sunar. Haziran-Kasım ayları daha sıcaktır ve fırtınalara ve kasırgalara eğilimlidir, ancak fırsatlar bulmak için iyi bir zamandır.

11. Utah’ın Ulusal Parkları

Kemerler Milli Parkı

Güney Utah, kanyonları, kemerleri, doğal amfitiyatroları ve tuhaf derecede güzel kaya oluşumlarıyla benzeri olmayan bir manzaraya ev sahipliği yapar. Neyse ki, Utah’ın parkları eyaletin en inanılmaz manzarasına erişim sağlıyor.

Zion Ulusal Parkı , en göze çarpan ve özellikle yürüyüş parkurları ile ilgi çeken yerlerden biridir . Yükselen uçurum duvarları, şelaleler ve vadi boyunca akan nehir, burayı Amerika Birleşik Devletleri’nin en çok ziyaret edilen parklarından biri yapıyor.

Zion National Park

Moab kasabası yakınlarındaki Arches Ulusal Parkı 2.000’den fazla kumtaşı kemerine ev sahipliği yapar, ancak adından da anlaşılacağından çok daha fazlasıdır. Kaya kuleleri, taşlaşmış kum tepeleri, uzak dağ zirvelerinin manzarası ve bölgedeki sayısız macera fırsatı burayı biraz zaman geçirmek isteyeceğiniz bir yer haline getiriyor. Aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en iyi dağ bisikleti destinasyonudur .

Yakınlarda, ancak tamamen farklı bir karaktere sahip olan Canyonlands Ulusal Parkı bulunur . Bu parkın bazı bölümleri Büyük Kanyon kadar büyüleyici ama neredeyse meşgul değil. Parkın iki ayrı bölümünü ve yürüyüş parkurlarının tadını çıkarmak istiyorsanız daha fazlasını görmek için en az bir gün planlayın.

Bryce Kanyonu Ulusal Parkı

Bryce Canyon Ulusal Parkı , renkli kaya zirvelerinden oluşan bir orman için temel oluşturan devasa bir doğal amfitiyatro ile tamamen farklı bir manzara sunuyor. Sizi bu mistik manzaraya götüren Bryce’daki yürüyüş parkurları, çoğunlukla ortalanması kolay ve yapmaya değer Ve son olarak, Capitol Reef Ulusal Parkı yolun biraz dışında ama seyahat programınıza ekleyebilirseniz durmaya değer.

12. Orlando/Kissimmee

Orlando/Kissimmee

Çoğu turist için Kissimmee ile eşanlamlı olan Orlando tamamen tema parklarıyla ilgilidir; Walt Disney World Resort , Universal Studios ve SeaWorld büyük cazibe merkezleridir. Bu, aileler için ABD’deki en iyi tatil yerlerinden biridir. Çocuklar buna bayılıyor. Ancak yetişkinler de parkların yanı sıra alışveriş, yemek, golf ve güneşin tadını çıkaracaklar.

Okul tatilleri ziyaret için en yoğun zamandır. Noel ve yaz tatilleri özellikle telaşlıdır. Neyse ki Orlando, bölgede her türlü otel ve kiralık ev ile turistler için hazır. Şehir iç kesimlerde yer almaktadır, ancak her iki kıyıya ve Atlantik Kıyısı’ndaki Cape Canaveral’daki popüler Kennedy Uzay Merkezi’ne günübirlik kolayca gidilebilecek bir mesafededir.

13. Şikago

Chicago

Michigan Gölü kıyısında yer alan Chicago, parkları ve güzel bir sahiliyle harika bir yaz yeridir. Ancak sanat ve kültürel cazibe merkezlerinin yanı sıra harika alışveriş imkanları, onu yıl boyu popüler bir destinasyon haline getiriyor.

Magnificent Mile , Michigan Bulvarı boyunca , üst düzey lüks mağazaları ve galerileri, ünlü binaları ve olağanüstü mimarisiyle şehrin en ünlü bölgesidir. Turistik yerlerden bazıları Millennium Park , Chicago Sanat Enstitüsü , Navy Pier ve Willis Tower SkyDeck’ten manzaralardır .

14. Anka kuşu

Anka kuşu

ABD’nin güneybatısındaki Phoenix, kış aylarında soğuk havadan kaçmak için buraya gelen çok sayıda kuzeyliyi çeken devasa, genişleyen bir şehirdir. Phoenix, golf oynamak, alışveriş yapmak, dinlenmek ve genel olarak iyi vakit geçirmek için harika bir destinasyondur.

Daha büyük Phoenix bölgesi , eyaletteki en iyi tatil yerlerinden bazılarına sahiptir . Plajları ve su kaydırakları olan aile dostu dev komplekslerden her türlü isteğinizin yerine getirildiği küçük, samimi operasyonlara kadar çeşitlilik gösterirler.

Golf sopalarınızı paketlemek isteyebilirsiniz. Scottsdale, Mesa ve diğer birçok ilçeyi içeren şehir ve çevresi, özellikle erkekler ve kadınlar için PGA Tour’un en önemli duraklarından bazıları olan birinci sınıf golf tesisleriyle tanınır.

Papago Park

Bavulunuzda fazladan yer varsa yürüyüş botlarınızı da sıkıştırabilirsiniz. Çöl manzarasını sergileyen doğal alanlar, şehir içinde ve yakınında bulunabilir ve yürüyüş veya dağ bisikleti için kolay erişim sağlar. Yaz sıcaklıkları son derece yüksek olabilir, ancak özellikle açık havada vakit geçirmek istiyorsanız, Ekim-Nisan arası çok keyiflidir.

15. Savan

savana

Savannah, güzel parklardaki yosun kaplı dev ağaçları, eski güney malikaneleri ve tarihi binalarda şekerci dükkanları ve diğer benzersiz dükkanların bulunduğu güzel bir sahil alanı ile mükemmel bir küçük güney şehridir. Tempo yavaş ve insanlar cana yakın.

Savannah’ın sadece turizm için geliştirilmiş bir alandan ziyade, insanların yaşadığı ve hayattan zevk aldığı bir şehir olduğunu görmek kolaydır. Şehir merkezi her yere yürüyerek gidebileceğiniz kadar küçük. Burası bir günde görebileceğiniz ama oyalanmak isteyeceğiniz türden bir şehir.

Yakınlarda , her ikisine de arabayla bir saatten kısa sürede ulaşılabilen Tybee Island ve Hilton Head Island’daki bazı güzel plajlar vardır .

16. Boston

Boston

Doğu Sahili boyunca yer alan Boston, bir tarih şehridir. Ünlü Freedom Trail , şehrin en ünlü ve tarihi yerlerinden bazılarının yanından geçerek şehri gezmeyi ve şehirde gezinmeyi son derece kolaylaştırır.

Dış banliyöleri birbirine bağlayan feribotların bulunduğu okyanus kıyısı boyunca pitoresk bir konuma sahip olan Boston, benzersiz bir cazibeye sahiptir. Modern gökdelenler, asırlık binaların yanında yer alır ve Boston Common gibi açık kamusal alanlar şehre ilginç, küçük bir kasaba havası verir. Kent ayrıca güçlü bir sanat ve kültür ortamına sahiptir ve ünlü Boston Pops Orkestrası’na ev sahipliği yapmaktadır .

Boston’ın kışları efsanevidir. Nor’easters ara sıra karaya çıkıp bol miktarda kar yağdırıyor. Ancak bu, bu cesur sakinlerin hayattan zevk almalarını engellemez. Kışın yapılacak şeylerin listesi uzun ve bu, ziyaret için hala yılın harika bir zamanı.

17. Yosemite Ulusal Parkı

Yosemite Ulusal Parkı

Büyük Kanyon çoğu uluslararası gezginin güzergahında yer alırken, Yosemite kaçırılmaması gereken ulusal bir hazinedir. Yosemite Vadisi, dramatik şelalelerden El Capitan ve Half Dome’un yükselen uçurum duvarlarına kadar Amerika’nın en ünlü manzaralarına ve ikonik doğal cazibe merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır .

Onlarca yıldır buraya akın eden tırmanış topluluğu Ansel Adams’ın büyüleyici fotoğrafları ve kamp yapmak , yürüyüş yapmak ve manzarayı içinize çekmek için parka gelen nesiller boyu ailelerin hepsi parkın tarihine katkıda bulundu. Ancak bundan çok önce, Miwok halkı bölgede yaşıyordu. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi Yosemite Müzesi’nde ve parktaki Ahwahnee Kızılderili Köyü’nde öğrenebilirsiniz .

18. Colorado’nun Rocky Dağları

Colorado’daki Rocky Dağları

Rocky Dağları’nın dramatik zirveleri, Kuzey Amerika’nın birçok bölgesinde takdir edilebilir, ancak Colorado’da iklim ve küçük dağ kasabaları, burayı Rocky Dağları’nı ziyaret etmek için en iyi yerlerden biri yapar. 50’den fazlası 14.000 fit veya daha fazla yüksekliğe ulaşan şelaleler ve karla kaplı zirveler, burayı gezip görmek ve dağ yaşamını takdir etmek için güzel bir alan haline getiriyor.

Yaz aylarında yürüyüş , dağ bisikleti ve rafting popüler eğlencelerdir. Kışın, dağlar kayakçılar ve yatılılar için bir oyun alanı haline gelir. Colorado’daki kayak merkezleri , Kuzey Amerika’daki en iyilerden bazılarıdır.

Ziyaret edilecek en iyi yerlerden bazıları Vail , Aspen , Telluride ve Durango kasabalarıdır . San Juan Manzaralı Çevre Yolu ve Durango’dan ayrılan Milyon Dolarlık Otoyol gibi manzaralı sürüşler sizi nefes kesen dağ manzaralarına ve Silverton ve Ouray gibi eski maden kasabalarına götürecektir . Ya da Rockies’te dinlendirici bir günlük gezi için Silverton & Durango Narrow Gauge Demiryoluna atlayın.

Colorado’nun güneybatı köşesinde, Rocky Dağları’nın eteğinde, Durango’dan bir saatten biraz fazla uzaklıkta, Mesa Verde Ulusal Parkı bulunur . Bu muhteşem park, inanılmaz Kızılderili uçurum evlerine ev sahipliği yapar ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndedir.

19.Seattle

Seattle

ABD’nin kuzeybatı köşesinde sevimli sahil şehri Seattle bulunur. Su ve karla kaplı dağlarla çevrili şehir, aktif, açık hava odaklı nüfusu ve görülecek ve yapılacak sayısız şeyle Kanada’nın Vancouver kentini anımsatıyor.

Şehirdeki görülmeye değer başlıca yerler arasında kaçırılması imkansız olan Space Needle , hareketli Pike Place Pazarı ve sahil yer alır. Şehre kolayca günübirlik gezi mesafesinde, keşfedilmeyi bekleyen güzel plajlar, Hoh Yağmur Ormanı ve dağ manzaraları vardır.

Kış ayları yaz aylarına göre daha fazla yağış alsa da ılıman bir iklime sahip olan şehir, yılın her döneminde ziyaret edilebilecek güzel bir yer.

20. Kuzey Karolina’nın Dış Bankaları

Nags Head, Dış Bankalar

Kuzey Carolina’nın Dış Bankaları tamamen plajlarla ilgilidir. Dar kum adalardaki kilometrelerce uzunluğundaki muhteşem plajlar, 1830’lardan beri Amerika Birleşik Devletleri’nin dört bir yanından insanları çekiyor. 100 milin üzerinde uzanan bu bariyer adalar, ister kamp alanlarında ister harika tatil yerlerinde olsun, nesiller boyunca her yaz aileler için gidilecek yer olmuştur .

Sahilin dışında görülmeye değer tarihi şehirler arasında Nags Head, Kitty Hawk (Wright Kardeşler Anıtı’nın evi), Duck, Waves ve Hatteras Adası’ndaki kasabalar yer alır. Outer Banks aynı zamanda Amerika’nın en ünlü deniz fenerlerinden bazılarına da ev sahipliği yapıyor ve bunların çoğu zirve turlarına açık.

Bir başka popüler arayış da derin deniz balıkçılığıdır. Bu açık deniz sıcak noktasında olta balıkçıları tarafından birçok rekor kırılmıştır.

21. Santa Fe

Santa Fe, New Mexico

İspanyol, Kızılderili, Meksikalı ve Anglo-Amerikalıların bir eritme potası olan Santa Fe , bir kez deneyimlendiğinde, tekrar tekrar geri çekme eğiliminde olan benzersiz bir havaya sahiptir. İspanyol kolonyal kiliseleri, kerpiç evler ve yüksek ağaçlarla çevrili bu tarihi şehrin keyifli sokakları fotoğraflanmayı bekliyor.

Kasabada olup bitenlerin atan kalbi olan Plaza’yı ziyaret ettiğinizden emin olun. Birçoğu verandalı şirin kafeler, meydanı sıralıyor ve biraz insan izlemek için mükemmel bir yer oluşturuyor. Buna doyduktan sonra, yakındaki eklektik ve sıra dışı dükkanlardan herhangi birini dolaşın.

Santa Fe, New Mexico’daki en iyi kayak olanaklarından bazılarını Taos, Pajarito ve Siapu gibi tatil yerlerinde bulabileceğiniz dağların yakınında ideal bir konuma sahiptir.

22.San Antonio

San Antonio’da Nehir Yürüyüşü

Pek çok kişinin Teksas denince akla ilk olarak Dallas ve Houston gelse de, bilenler size her zaman San Antonio’nun favorileri olduğunu söyleyecektir. Bunun pek çok nedeni var: güzel İspanyol sömürge kiliseleri ve misyonları, harika Riverwalk bölgesi ve tabii ki Alamo.

Şehir nispeten kompakt ve gezinmesi kolay. Bu büyüklükteki bir şehir için, check-in yapmanızı ve şımartılmanızı bekleyen bir dizi mükemmel tatil köyü ve lüks otel de vardır. Şehir sadece tarihle ilgili değil; aynı zamanda Amerika Aşçılık Enstitüsü’nün (CIA) evidir ve sonuç olarak gurme lezzetlerin yuvasıdır. En iyi yerlerden bazılarını bulmak için Pearl bölgesine gittiğinizden emin olun; damak tadınız size teşekkür edecek!

16 Ocak 2023

Kenya Gezi Rehberi

16 Ocak 2023

Ruanda Gezi Rehberi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir